Una din solutiile noastre pe care o oferim gratuit clientilor este WebWMS (pe langa solutia gratuita de management a flotei WebPark), o solutie gratutia de WMS. Solutia este dezvoltata pe platforma web: server Apache cu limbaj de programare PHP principal si baza de date MySQL. Datorita faptului ca aceste produse sunt gratuite si ca noi oferim consultanta in logistica si nu vindem solutii software, solutia va fi oferita gratuit companiilor care au nevoie de solutie.

Cu toate ca este gratuita, solutia este una profesionala dezvoltata folosind cele mai noi tehnologii web. Solutia consuma resurse putine si va putea fi folosita de orice companie, din orice domeniu si de orice dimensiune sau numar de produse si numar de operatii. Solutia are mai multe module: administrare, receptie, mutare marfa, pregatire marfa, verificare marfa, emitere documente d elivrare, raportare, fiecare sectiune si subsectiune putand fi accesata doar de utilizatorii care au permisiuni. Solutia este multi filiala, multidepozit (poate gestiona mai multe depozite in aceiasi filiala), multi produse (poate gestiona acelasi produs de la mai multi furnizori, util in caaul retailerilor), poate gestiona coduri de bara diferite pentru acelasi produs, dar pentru clienti separati (util in cazul livrarilor la KA).

De ce este gratuita solutia WebWMS?

Solutia WebWMS este gratuita deoarece am folosit infrastructura gratuita pentru a o dezvolta (programe si aplicatii gratuite, baze de date gratuite). Solutia va ramane gratuita atata timp cat aceste solutii vor ramane gratuite (apache server si PHP sau MySQL ca baza de date vor ramane gratuite vesnic pentru ca tot web-ul e construit pe aceste solutii si sunt gratuite de peste 25 de ani).

Solutia este gratuita deoarece noi vindem servicii de consultanta si optimizare de procese pe zona de logistica si operationala, iar aceasta solutie este un instrument pentru optimizare. Gratuitatea solutiei software preupune cu nu se platesc licente sau taxe de mentenanta anuale.

Cu toate ca softul va fi livrat gratuit serviciile de implementare nu vor fi gratuite, aceste servicii costand intre 5.000 si 10.000 de euro fara tva in funtie de complexitatea implementarii si de timpul estimat pentru implementare. Oferta concreta se va face persoanlizat si se va trimite fiecarui client in parte, dar nu va depasi 10.000 pentru solutia completa si nici nu va fi mai putin de 5.000 de euro.

Echipamentele de scanare si de lucru in depozit se vor achizitiona separat de la noi sau de la partenerii recomandati, echipamentele trebuid sa indeplineasca un criteriu simplu: sa aiba un browser web modern (aplicatia se va accesa din broser inclusiv pe terminalele de scanare).

La cerere se pot achizitiona servicii de mentenanta cu plata anuala si alte servicii suplimentare (gen dezvoltari si adaptari personalizate ale solutiei standard dupa implementare). Aceste servicii se pot achizitiona fie pe baza de abonament anual fie pe baza de comanda punctuala (serviciile pe baza de abonament anual au incluse in ele ore de manopera, iar orele suplimentare se vor plati la tarif redus fata de comenzile punctuale si vor avea prioritate in executie).

In principiu o astfel de solutie dezvoltata pe tehnologii web nu necesita mentenanta (exemplu este solutia noastra gratuita WebPark pentru managementul flotelor care e dezvoltata in 2010 care funtioneaza fara mentenanta de atunci si care are la ora actuala peste 500 de utilizatori si 1500 de masini pe care le gestioneaza).

Mai multe detalii despre solutie gasiti pe articole de pe blog, incepand cu acesta: https://logistic-specialist.ro/solutie-wms-gratuita-pentru-afacerea-ta/

Pentru mai mult detalii si oferta personalizata va rog sa ma contactati telefonic sau pe email.