Logistic Specialist - recrutare supply chain si logistica Logistic Specialist - recrutare supply chain si logistica

Logistic Specialist - Recrutare supply chain si logistica

Acest serviciu se adreseaza atat companii lor care sunt in cautarea de profesionisti in logistica si supply chain cat si profesionistilor in cautarea unui loc de munca. Serviciile oferite de noi companiilor presupun oferirea de asistenta profesionala in cadrul procesului de recrutare, noi preluand o parte a acestui proces sau in totalitate procesul. Dorim sa va ajutam sa gasiti profesionistul/profesionistii care se potriveste/potrivesc companiei si echipei dumneavoastra. In anumite situatii, in companii, nu exista suficienta expertiza tehnica pentru a putea decela daca un posibil candidat este ceea ce trebuie pentru a putea duce departamentul de logistica sau supply chain in directia dorita de management. Experienta consultantilor nostri va va rezolva aceasta problema, tehnicile si metodele noastre de intervievare va ofera certitudinea ca viitorul candidat este persoana potrivita pentru compania dumneavoatsra.

De asemenea, va oferim posibilitatea de a posta pe platforma noastra anunturi de recrutare pentru pozitiile pe care le aveti vacante in companie. La momentul actual suntem in contact cu peste 5000 de profesionisti, iar orice anunt postat pe platforma noastra va ajunge la acesti profesionisti, micsorand astfel timpul si costurile de recrutare.

Pentru profesionistii in cautare de locuri de munca va oferim posibilitatea de a va crea un cont si de a pune cv-ul dumneavoastra la dispozitia companiilor care au acces in baza noastra de date pentru a putea face recrutarea. De asemenea, depunerea cv-ului in baza de date va ajuta sa aveti acces mai rapid si facil la joburile postate pe platforma noastra si sa puteti fi mult mai vizibili in mediul online. De asemenea, depunerea cv-ului pe site va maresc posibilitatea gasirii unui loc de munca deoarece in proiectele noastre de recrutare folosim preponderent aceasta baza de date.

Tot ce trebuie sa faceti este sa va inregistrati in aplicatie si sa vizitati sectiunea de joburi. Toate aceste lucruri se pot face acesand meniurile din aceasta pagina.