Aceste servicii de tip abonament sunt servicii de consultanta care sunt create pentru a te ajuta in afacerea ta atunci cand ai nevoie.

Aceste abonamente sunt create pentru ca tu sa te poti concentra pe cresterea afacerii tale, iar noi sa ne ocupam de problemele zilnice stresante pe care le poti avea in afacerea ta pe zona de logistica si operatiuni.

Ideea care astat la baza crearii acestor abonamente a fost data de o nevoie a managerilor de a fi secondati de specialisti in anumite momente critice ale afacerii pentru a putea lua decizii corecte momentului (specialistul este apropiat firmei pentru ca el cunoaste activitatea firmei pe masura ce lucreaza cu firma si va putea oferi o opinie pertinenta in situatii punctuale) sau de a avea o plasa de siguranta care sa nu afecteze afacerea atunci cand apar situatii neprevazute.

Puteti vedea aceste abonamente ca o forma de asigurare.

Tipuri de abonamente

Abonament de consultanta „second opinion” (detalii si pret afli daca dai click pe link) – gandit pentru cei care au nevoie de interventii punctuale ale consultantului in afacere la momente care se intind pe o perioada de 1 an, alegerea momentelor sunt la latitudinea beneficiarului abonementului.

Abonament de consultanta „Save my Money” (detalii si pret afli daca dai click pe link)- gandit pentru a te putea ajuta in proiectele de supervizare de lunga durata, oferit la un pret mai mic decat pretul standard. Abonamentul are valabilitate 1 an.

Abonament de consultanta „Happy Month” (detalii si pret afli daca dai click pe link)- gandit pentru a rezolva o criza in companie, vei avea la discpozitie un consultant care te va ajuta sa depasesti momentele dificile ale afacerii tale. Abonamentul are valabilitate 1 an, alegerea momentului cand ai nevoie de un consultant este prioritara pentru noi in fata oricaror abonamente si proiecte. Sunt disponibile doar 7 astfel de abonamente anual.

Abonament promotional de implementare WebWMS (detalii poti afla dand click pe link) – salvezi 4000 de euro+tva achizitionand un abonament de implementare in perioada 1 noi-10 dec 2018. Ai la dispozitie 1 an pentru a implementa solutia WebWMS cu toate modulele la pretul maxim garantat de mai sus. Ai flexibilitate in alegerea perioadei de implementare si garantia pretului total al proiectului.