Un sistem de monitorizare temperatura conceput de catre noi special pentru industria de logistica si depozitele cu temperatura controlata. Atat partea software cat si partea hardware este conceputa de noi. Asta ne permite sa fim foarte flexibili in ceea ce priveste configuratia sistemului si a senzorilor permitandu-ne sa facem configratii speciale, dedicate si sa dezvoltam automatizari complexe, acolo unde este cazul.

Senzorii si sistemul de monitorizare pot fi folosit in depozite de temperatura controlata (atat pe refrigerare cat si pe congelare), in spatiile de productie industriale, in silozurile si hambarele agricole etc. Ca si industrii se poate folosi in industria food, farma, productie, agricultura.

Senzor temperatura si umiditate

Este un senzor temperatura si umiditate smart de tip IoT (Internet of Things) care permite monitorizare temperaturi si umiditatii in diverse locatii (depozite, hale de productie, hambare sau silozuri de cereale etc). Senzorul poate functiona independent sau intr-u sistem de monitroizare temperatura.

Sistem monitorizare temperatura si umiditate

Este un sistem de monitorizare pentru temperatura si umiditate care inglobeaza mai multi senzor care trimit date catre server. Serverul preia datele si le afiseaza intr-un format de tip dashboard. De asemenea, permite setarea de alerte pe fiecare senzor in parte. Sistemul este format din: unul sau mai multi senzori de monitorizare a temperaturii, un server de monitorizare si un soft de monitorizare . Pentru mai multe date cititi acest articol: Sistem de monitorizare temperatura

Sistemul este conceput astfel incat sa va ofere cel mai redus pret din piata pentru un sistem complet. Este usor de instalat si configurat. De asemenea, permite extinderea in diverse locatii doar prin achizitionare se senzori de temepratura noi si introducerea lor in retea. Operatiunea de introducere in retea dureaza maxim 30 de secunde, senzorul fiind de tipul plug and play. Adica doar il bagati in priza si el va functiona si se va conecta automat la retea.

Daca esti interesat de o discutie sau un demo te rugam se ne contactezi folosind datele de la meniul contact.