Live logistic training este o solutie inovatoare pe piata din Romania, o solutie care combina trainingul de logistica cu consultanta logistica. Acest tip de training se face la sediul clientului, cu o singura persoana si in mediul in care clientul va lucra. O astfel de solutie maximizeaza transferul de informatii si knowhow si anuleaza multe din dejavantajele trainingului clasic care se desfasoara in sala, maximizand in acelasi timp intelegerea fenomenelor si proceselor de catre cursant.

In cadrul acestui tip de training, live logistic training, persoana care este trainuita, impreuna cu trainerul, trec prin toate etapele procesului operational la sediul clientului, trainerul/consultantul fiind implicat activ in transferarea de cunostiinte reale, pe masura ce procesele se suced, catre persoana trainuita.

Pe masura ce procesul de live logistic training avanseaza se analizeaza si toate procesele in detaliu (inclusiv la nivel de transfer informatii, creare si transfer documente, responsabilitati etc) si se corecteaza sau se optimizeaza procesele acolo unde este cazul.

Un astfel de program de training, live logistic training. este extrem de eficient pentru ca este adaptat 100% pe nevoile clientului, iar feedback-ul este instant si se poate corecta instant.
In cadrul unui astfel de curs cursantul este mult mai motivat pentru ca toate informatiile care sunt transmise vin sa rezolve probleme care sutn constatate pe timpul proiesctului, probleme care sunt reale si nu simulate. Experienta consultantului ii ofera cele mai bune recomandari si solutii pentru rezolvarea acelor probleme atunci cand ele sunt identificate si nu ulterior, asa cum se intampla in cazul trainingurilor clasice.

Un astfel de training se adreseaza managerilor de logistica, transport sau operationali, iar costul este similar cu costul unei zile de consultanta, fiind mult mai mic decat la orice firme de training din Romania.

Un astfel de training combina trainingul cu consultanta si cu coaching, toate realizandu-se in mediul familiar clicentului, la el in companie, la locul lui de munca.

Comanda live logistic training acum!