Cursuri de logistica, transport si supply chain pe care le organizam in mai multe variante:

  • cursuri de logistica open, organizate de 1-2 orii pe an, sunt de tipul boot camp pe parcursul mai multor zile. De obicei le organizam in perioada de vara la mare pe parcursul a 5 zile;
  • cursuri de logistica in house pentru companiile care au mai mult de 3 cursanti si, de obicei, sunt organizate pe teme specifice si adaptate nevoilor clientului;
  • live logistic training un tip de training invoator si unic pe piata din Romania care combina trainingul cu consultanta si cu coachingul intr-o maniera care il ajuta pe cursant sa acumuleze informatiile mult mai repede si sa aiba rezultate intr-un timp mult mai scurt.

Orice nevoie pe zona de logistica, adica: depozitare, transport, distributie, management de flota, optimizare de stocuri este acoperita de programa de cursuri. Exista, in programa de cursuri de logistica o sectiune speciala dedicata solutiilor software gen WMS, TMS, administrare de flota.

In trainingul de achizitii, care este focusat pe optimizarea de stocuri le prezentam cursantilor principiile de baza cu ajutaorul carora isi pot optimiza stocurile in comapnia lor.

Programa de cursuri de logistica si transport are foarte multe elemente practice si exemple reale pe care le-am intalnit la clientii nostri cu care am facut consultanta. In cadrul cursurilor oferim solutii reale si inovative de rezolvare a problemelor din campania ta.