Un abonement de consultanta „second opinion” iti ofera posibilitatea sa beneficiezi de 3 zile de consultanta cu un consultant expert. Cele 3 zile pot fi folosite asa cum vrei tu si atunci cand vrei tu in limite rezonabile si normale si este destinat in principal mangerilor si persoanelor care doresc sa afle a doua opinie specializata. Abonamentul de consultanta „second opinion” este anual cu posibilitate de prelungire oricand si cu posibilitate de a trece la un abonament superior oricand.

Motive pentru care vei folosi un abonament de consultanta „second opinion”:

In foarte multe situatii in viata unui manager se intampla sa fie pus in situatii in care are nevoie de parerea unui expert sau de validarea unei solutii pentru a fi sigur ca decizia pa care urmeaza sa o ia este cea mai potrivita momentului.

In foarte multe situatii o astfel de opinie este greu de obtinut, iar daca nu ai lucrat cu un consultant pana atunci pe zona respectiva el in mod cert va avea o atitudine evaziva in a i oferi o opinie avizata. De cele mai multe ori va incerca sa iti vanda un serviciu complex de consultanta de care tu nu ai nevoie in acel moment si care in 90% din situatii va fi mai scump decat acest abonament.

Acest abonament de consultanta „second opinion” este plasa ta de siguranta nu numai pe domeniul de expertiza al consultantului ci si pe alte domenii deoarece un consultant are posibilitatea de a obtine o parere avizata si pe alte domenii de la specialistii cu care e conectat si cu care face schimb de opinii, de foarte multe ori in mod gratuit. Pentru tine ca si client va fi mai greu sa ajungi la acei specialisti si sa iti rezolvi problema punctuala.

Cum functioneaza un abonament de consultanta „Second opinion”?

Clientul are, pe perioada de valabilitate a abonamentului, posibilitatea de a folosi servicii de consultanta, de audit, recrutare sau de training timp de 4 zile.

Aceste 4 zile de consultanta pot folosite astfel:

  • Audit pe oricare din zonele de logistica si supply chain (un astfel de audit dureaza 3 maxim 4 zile in functie de zona auditata vezi sectiunea Servicii);
  • Traning pe oricare din zonele din logistica sau supply chain (fiecare din zonele: depozitare, transport si distributie, achizitii, management flota, supply chain are alocata cate o zi de training, vezi sectiunea Cursuri logistica si supply chain);
  • Parerea unui specialist in logistica si operational care iti cunoaste afacerea ori de cate ori ai nevoie pe parcursul anului atata timp cat nu ai consumat zielele de consultanta .
  • Recrutare sau participare la interviuri pentru pozitii de logistica si operational (pozitii de management si middle management) pentru validarea finala a candidatilor si evaluarea lor profesionala;
  • Ajutor in procesul de integrare al candidatilor in noile pozitii din companie daca acest lucru e necesar;
  • Orice alte idei sau opinii pe zonele de expertiza;

Cat costa un abonament de consultanta „second opinion”?

Pretul este de 1800 de euro si are valabilitatea de 1 an si poate fi comandat pe email la aceasta adresa de email sau telefonic la 0729148238. Abonamentul se plateste in avans si este guvernat de un contract.